Om oss

Trygg vård för ditt djur bara ett videosamtal bort

Min Veterinär erbjuder veterinärbesök via videosamtal 

Min Veterinär är en digital veterinärklinik där du tryggt och enkelt kan träffa en av våra veterinärer i mobil eller surfplatta på en tid och plats som passar dig. Vi startades i februari 2019 i syfte att göra djursjukvård ännu mer lättillgängligt för våra djur och djurägare runt om i Sverige.

Min Veterinär tillhör Evidensia Djursjukvård som är en av Sveriges största aktörer inom djursjukvård. På våra 65 djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering.

Med ett och samma journalsystem på alla våra kliniker runt om i Sverige kan vi enkelt följa ditt djur genom hela vårdkedjan. Vi kan hjälpa dig med recept, bokning/remiss på någon av våra kliniker eller bistå med råd hur du behandlar djuret i hemmet. 

Samtliga av våra veterinärer jobbar även på någon av våra 65 kliniker. 

Varje möte med djur och djurägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år. 

 

Häst träning.png

400

Veterinärer

500 000

patientbesök årligen

65

Häst- & smådjurskliniker

Vår historia 

Evidensia startades 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag ingår Evidensia i IVC Group som består av cirka 900 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna och Storbritannien. Evidensia har drygt 1 400 anställda i Sverige och vi tar emot hästar, hundar, katter, gnagare och exotiska djur. 

756x400px.jpg